Sinds 2018 ben ik stadsdichter van Ede

Poetry slam Vrijburg Amsterdam, maart 2023 - finalist

't Groot Gouds Stadsdichters Gala 2018 - finalist

' Groot Gouds Stadsdichters Gala 2023 - halve finale en winnaar van de Marianka Peters Persprijs 

Lid van de nieuwe Muiderkring, een nationaal dichtersgezelschap dat in het Muiderslot mocht schrijven, de bundel komt binnenkort

Bijdrage aan de bundel Noem mij geen dichters 

Bijdrage aan de bundel Waar dichters samenkomen

en nu dan ook mijn eigen stadsdichtersbundel WIJ ZIJN ALLEMAAL WILD

 

Dat is allemaal mijn vrije werk, maar als mensen poëtische woorden nodig hebben, woorden die goed bij mooie, bijzondere momenten in het leven passen, die ontroeren, raken of verrassen… die schrijf ik ook. Ik ben met alle liefde ghostwriter bij jubilea, een huwelijk, soms bij een afscheid van een dierbare. Poëzie kan op zoveel momenten kracht geven of glans. 

 

Schooldichter ben ik ook graag. Kinderen de kracht van poëzie bijbrengen zie ik als een heel mooie en belangrijke taak. Ik doe het vaak bij 4 mei en Airborne met abstracte thema's als vrijheid, het is altijd een feest om te zien waar jonge geesten mee op de proppen komen. 

 

Sinds september 2018 ben ik met veel plezier en energie Stadsdichter van Ede en in dit officiële ambt schrijf ik voor zeer uiteenlopende gelegenheden gedichten. Soms om een Olympisch kampioen te huldigen, soms bij herdenkingen bij erfgoed en natuurlijk in de gemeenteraad.

 

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Stuur me een berichtje.